PT & PT SMALL GROUP

Låt Träningskompaniet bli en del av din resa. För oss är Du det viktigaste, Din resa, Din målbild.
Vi ställer frågorna och hjälper dig att staka ut din väg.
Vi skapar en trygg och professionell miljö där du står i fokus med din utveckling. Ett enstaka tillfälle eller ett livslångt coachande. 

Klicka här för att läsa mer om våra regler kring personlig träning.

SÅ HÄR FUNKAR DET
Vi vill att det ska vara enkelt. Enkelt att kontakta oss, enkelt att träna, enkelt att förstå. Vi tror att enkelheten får oss till att lättare vilja fortsätta med de mål vi sätter upp.

Vi vill skapa regelbundenhet. Nya vanor tar tid och du skapar bäst förutsättningar till att förändra genom att regelbundet upprepa det nya.
Var du ska börja, hur du ska börja, varför det är viktigt, hur mycket och hur länge du ska göra är alla saker som vi hjälper dig med att staka ut.

PT25
Aktiv träning i 25 minuter med din personliga tränare, där endast du är i fokus för dina mål och utveckling.

Vi tränar där det passar dig bäst och behöver absolut inte vara nere på gymmet. Du kan välja mellan 1, 4, 8 eller 12 ggr-paket med din tränare.

PT50
Aktiv träning i 50 minuter med din personliga tränare, där endast du är i fokus för dina mål och utveckling.
Vi tränar där det passar dig bäst och behöver absolut inte vara nere på gymmet. Du kan välja mellan 1, 4, 8 eller 12 ggr-paket med din tränare.

PT Duo
Aktiv träning i 50 minuter med din personliga tränare, där du tillsammans med en kompis/kollega/granne/sambo är i fokus för era mål och utveckling.

Vi tränar där det passar er bäst och behöver absolut inte vara nere på gymmet. Ni kan välja mellan 1, 4, 8 eller 12 ggr-paket med din tränare.

 

PT Small group 4-6 personer
Samla ihop ett gäng kompisar/kollegor/grannar och träna tillsammans. Tillsammans bestämmer vi innehållet så att det passar er. Kunskap och inspiration från er PT i symbios med er kämpaglöd gör denna typ av träning till ett givet kort för många.

PT paket:

Get Started
För dig som vill komma igång med din träning. Gå igenom grunderna och vill inspireras att göra rätt.
Introduktion: Hälsodeklaration, funktionsanalys, målsättning, planering.
Personlig Träning: 4 PT-tillfällen à 50 minuter + 1 InBodymätning.
Pris: 3 100:-

Get in shape
För dig som är igång, men vill framåt. Ny boost till att trimma kroppen. Kom i form.
Introduktion: Hälsodeklaration, funktionsanalys, målsättning, planering.
Personlig Träning: 10 PT-tillfällen à 50 minuter + 2 InBodymätningar
Pris: 7 380:-
Delbetalning: 3 ggr AG à 2 460:-

Get all in
För dig som vill göra en livsstilsförändring och uppnå ditt livs form. Du vill gå ”All In”.
Introduktion: Hälsodeklaration, funktionsanalys, målsättning, planering.
Personlig Träning: 20 PT-tillfällen à 50 minuter + 2 Expresspass à 25 minuter + 5 InBodymätningar.
Pris: 14 935:-
Delbetalning: 3 ggr AG à 4 979:-

PT Gymintro
Passar dig som vill ha ett färdigt kom-igång-program i vår maskinpark. Du får de mest basala grunderna för att kicka igång din gymträning

Gymkörkort
Är du 13 år och vill börja träna själv i gymmet?

Under 5 tillfällen träffar du en personlig tränare och lär dig grunderna för att klara dig själv på egen hand i gymmet, utan förälder eller vuxens sällskap. Normalt sett är vår regel att du får träna själv det år som du fyller 15 år.
Vi går bl a igenom:
Vett & etikett
Säkerhet
Grundrörelser
Grundläggande programdesign – set, reps, vila, volym, intensitet, TUT (time under tension) m.m.
Teknik
Eget träningsprogram efter avslutade gånger

Pris: 3 180 kr (5 timmar med personlig tränare)
Efter att du har blivit godkänd av tränaren erhåller du ditt gymkörkort. 

Micke
Personlig Tränare

Simplicity is the key to brilliance. Krångla inte till det. Med mig som coach så får du de bästa verktygen för att lyckas mot dina mål. Med över 21 års erfarenhet vet jag vad som passar bäst för dig gällande styrka, kondition, rörlighet och balans. Vad väntar du på?

Du är ett resultat av ditt leverne.
Vad menar jag med det?
Varje dag ställs du inför olika val som har gjort att du befinner dig där du är just nu.
Är du där du vill vara?

Det är här som jag leder, guidar, stöttar och pushar dig och kommer in som en hjälpande hand i riktning mot dina mål.

Med en kandidatexamen i pedagogik inriktning både mot folkhälsa samt idrottspsykologi, 21 års erfarenhet av att både utbilda och coacha människor, så vet jag vad som krävs för att du ska lyckas med dina mål.

Jag har tränat till och från hela mitt liv. Framför allt inom lagidrotten där handboll och fotboll varit mina fokusområden.
Idag tränar jag mestadels med skivstång och kettlebell samt såklart den egna kroppen som belastning. Strävar efter att hitta en balans mellan styrka, rörlighet och kondition. Enkelheten och regelbundenheten är två starka ord som bygger min egen träning samt dem jag tränar.

 

Lucas
Personlig Tränare

Jag som personlig tränare är pedagogisk och tydlig i mina instruktioner! Min expertis och erfarenhet ligger inom styrketräning med fokus på att stärka kroppen. Jag föredrar träning där du fokuserar på ett fåtal muskelgrupper för att optimera ditt utförande och höja din lägstanivå

Träning ska vara anpassad utifrån dina förutsättningar och vilka mål du sätter! Det finns inte alltid ett rätt eller fel i träning utan det handlar om mycket känsla. Att skapa en känsla handlar om erfarenhet och förståelse vilket kan låta väldigt långdraget men jag lovar att det är det inte. Erfarenhet och förståelse kan man skaffa på egen hand men med min hjälp kommer det gå fort. Jag förklarar hur en övning ska kännas och vad som är fokusområdet i just den övningen, det finns som sagt olika användningsområden. Se till att maximera din träning under den perioden du utför den, det kommer att vara till stor gynnsamhet!

Maria
Personlig Tränare

För mig är det viktigt att träningen är glädjefylld. ”Do more of what makes you happy” tycker jag är både bra och klokt uttryck att ha med sig. Träning kan se ut på så många olika sätt och det finns något som passar alla.

En annan viktig aspekt tycker jag är att hitta balansen i livet och på så vis göra träningen hållbar. Personligen tro jag inte på förbud eller måsten utan på att hitta en jämvikt så att man faktiskt kan få in allt det i livet som man mår bra av. Med rolig och varierande träning vill jag göra fysisk aktivitet till en självklar del i livet. Tillsammans hittar vi balansen för just dig!

Jag är född och uppvuxen här i Halmstad. Under min uppväxt tränade jag simning vilket kompletterades med en hel del träning på gym. Så gymträning har länge varit en del av mitt liv.  Det var även inom simidrotten som jag fick mitt första jobb efter examen från idrottsvetenskapliga programmet (inriktning idrottspsykologi) på högskolan. Jag tog steget upp på kanten och var under många år simtränare för ungdomar. Simidrotten ligger mig varmt om hjärtat och jag jobbar än idag kvar på förbundsnivå på Svensk Simidrott där jag jobbar med föreningsutveckling.

Min utbildning till PT gjorde jag hos Eleiko. Fantastisk utbildning som gav mig mycket både yrkesmässigt och privat. Därefter har jag utbildat mig till tränare i MaternityHealth by MammaMage dvs inriktning mot gravidträning och träning efter förlossning.

För tillfället är mitt mål att bli ännu bättre på alla de olika faser (tex pubertet, graviditet, förklimakteriet, klimakteriet etc) som vi kvinnor går igenom under våra liv. Detta är något som jag tycker ska lyftas än mer och jag vill göra mitt för att hjälpa och coacha andra till att bli sitt starkaste jag både på in- och utsidan!

Anton
Personlig Tränare

Min träningsfilosofi är att se kroppen som helhet med både träning, kost och sömn. Brinner för funktionell träning i alla dess former. Arbetar sedan 5 år tillbaka som tränare inom Försvarsmakten där jag utbildar/tränar både nybörjaren och eliten i olika träningsformer. Har utbildat mig till Lic. Personlig tränare genom Eleiko. Själv tränar jag allt från löpning, cykling till crossfit och tunga lyft i gymmet. Mitt mål är att vara bra på det mesta!

Att träna med mig innebär att du som kund kommer få utmana dig själv, upptäcka din egen potential och klara av det där träningsmålet du alltid haft. Vill du uppnå dina mål eller bara få inspiration med din träning så kontakta mig.
Mitt motto ”Glöm inte att ha kul på vägen”!

Peo
Personlig Tränare

Min träningsfilosofi är att se allas olika behov, och att träningen ska vara rolig och enkel.
Det tror jag nog de flesta håller med om. Har man kul ökar möjligheterna att nå målen. Tillsammans tittar vi på dina mål och jobbar på ett inspirerat sätt mot dina dem.
Jag är utbildad Personlig Lic. tränare genom Eleiko och har 15 års erfarenhet.
Min styrka är min förmåga att se och möta alla människor på deras nivå.