Barn & Ungdom

KURSER
Vi har under många år bedrivit kursverksamhet för barn och ungdomar på Träningskompaniet. Inspirerande och kunniga ledare håller dans- och träningskurser flera dagar i veckan. Kurserna ligger terminsvis och varje termin avslutas med en mycket uppskattad dansshow. Våra fina kursledare förmedlar dansglädje, träningslust och inspirerar på ett kreativt och lustfyllt sätt. 
Vecka 5 startar vi igång vårens kursverksamhet igen, från 3 år upp till 14 år. OBS! Mini Move är framflyttad till vecka 5.
Rörelse, lek, motorik och glädje för de yngre barnen, från 6 år blir det Show & Street Dance.
Alla kurser är nu bokningsbara i Go Active appen och webben.

GYMKÖRKORT
Är du 13 år och vill börja träna själv i gymmet? Under 5 tillfällen träffas du och en tränare som lär dig grunderna för att klara dig själv på egen hand i gymmet, utan förälder eller vuxens sällskap. Annars har vi en åldersgräns på 15 år på pass och i gymmet, detta för ungdomarnas säkerhet. Efter att du har blivit godkänd av tränaren erhåller du ditt gymkörkortAl

TRÄNING OCH ÅLDERSGRÄNS

Det år man fyller 13 år får man börja träna med föräldrar på vårt gym och på våra gruppträningspass. Förälder ska alltid vara med i gymmet för att kunna kontrollera att träningen genomförs på ett säkert sätt. Det gäller även på gruppträningspassen. Vi finns tillgängliga för frågor om ungdomsträning. Från det år man fyller 15 år kan man träna på egen hand i gym och på gruppträningspass.