Administration, Reception & Lokal 

Micke

PT ansvarig, PT och Instruktör
Vicky
Gruppträningsansvarig och Instruktör
Tanja
Ekonomiansvarig och Instruktör
Linda
Lokalvårdare

Monica
Lokalvårdare 

Saga F
Reception
Saga A
Reception
Ewe
Reception, Fix/Underhåll
Britt-Marie
Reception

Instruktörer

Vicky
Instruktör

Tanja

Instruktör
Micke
Instruktör
Lisa
Instruktör
Ann-Ki
Instruktör
Nina
Instruktör
Malin
Instruktör

Sacha
Instruktör
Niina
Instruktör
Frida
Instruktör

Niklas
Instruktör
Ulrika
Instruktör
Fredrik
Instruktör

Nellie
Instruktör
Martina
Instruktör
Matilda
Instruktör

Andreas
Instruktör
Lucas
PT och Instruktör
Hampus
Instruktör

Jennie
Instruktör
Martin
Instruktör
Daniel
Instruktör
Maria
Instruktör
Irene
Instruktör
Malin
Instruktör
Peo
PT och Instruktör

Personlig Tränare

Micke
PT ansvarig

Simplicity is the key to brilliance. Krångla inte till det. Med mig som coach så får du de bästa verktygen för att lyckas mot dina mål. Med över 21 års erfarenhet vet jag vad som passar bäst för dig gällande styrka, kondition, rörlighet och balans. Vad väntar du på?

Du är ett resultat av ditt leverne.
Vad menar jag med det?
Varje dag ställs du inför olika val som har gjort att du befinner dig där du är just nu.
Är du där du vill vara?

Det är här som jag leder, guidar, stöttar och pushar dig och kommer in som en hjälpande hand i riktning mot dina mål.

Med en kandidatexamen i pedagogik inriktning både mot folkhälsa samt idrottspsykologi, 21 års erfarenhet av att både utbilda och coacha människor, så vet jag vad som krävs för att du ska lyckas med dina mål.

Jag har tränat till och från hela mitt liv. Framför allt inom lagidrotten där handboll och fotboll varit mina fokusområden.
Idag tränar jag mestadels med skivstång och kettlebell samt såklart den egna kroppen som belastning. Strävar efter att hitta en balans mellan styrka, rörlighet och kondition. Enkelheten och regelbundenheten är två starka ord som bygger min egen träning samt dem jag tränar.

 

Maria
Personlig Tränare

För mig är det viktigt att träningen är glädjefylld. ”Do more of what makes you happy” tycker jag är både bra och klokt uttryck att ha med sig. Träning kan se ut på så många olika sätt och det finns något som passar alla.En annan viktig aspekt tycker jag är att hitta balansen i livet och på så vis göra träningen hållbar. Personligen tro jag inte på förbud eller måsten utan på att hitta en jämvikt så att man faktiskt kan få in allt det i livet som man mår bra av. Med rolig och varierande träning vill jag göra fysisk aktivitet till en självklar del i livet. Tillsammans hittar vi balansen för just dig!

Jag är född och uppvuxen här i Halmstad. Under min uppväxt tränade jag simning vilket kompletterades med en hel del träning på gym. Så gymträning har länge varit en del av mitt liv.  Det var även inom simidrotten som jag fick mitt första jobb efter examen från idrottsvetenskapliga programmet (inriktning idrottspsykologi) på högskolan. Jag tog steget upp på kanten och var under många år simtränare för ungdomar. Simidrotten ligger mig varmt om hjärtat och jag jobbar än idag kvar på förbundsnivå på Svensk Simidrott där jag jobbar med föreningsutveckling.Min utbildning till PT gjorde jag hos Eleiko. Fantastisk utbildning som gav mig mycket både yrkesmässigt och privat. Därefter har jag utbildat mig till tränare i Maternity Health by Mamma Mage dvs inriktning mot gravidträning och träning efter förlossning.För tillfället är mitt mål att bli ännu bättre på alla de olika faser (tex pubertet, graviditet, förklimakteriet, klimakteriet etc) som vi kvinnor går igenom under våra liv. Detta är något som jag tycker ska lyftas än mer och jag vill göra mitt för att hjälpa och coacha andra till att bli sitt starkaste jag både på in- och utsidan!

Anton
Personlig Tränare

Min träningsfilosofi är att se kroppen som helhet med både träning, kost och sömn. Brinner för funktionell träning i alla dess former. Arbetar sedan 5 år tillbaka som tränare inom Försvarsmakten där jag utbildar/tränar både nybörjaren och eliten i olika träningsformer. Har utbildat mig till Lic. Personlig tränare genom Eleiko. Själv tränar jag allt från löpning, cykling till crossfit och tunga lyft i gymmet. Mitt mål är att vara bra på det mesta!

Att träna med mig innebär att du som kund kommer få utmana dig själv, upptäcka din egen potential och klara av det där träningsmålet du alltid haft. Vill du uppnå dina mål eller bara få inspiration med din träning så kontakta mig.
Mitt motto ”Glöm inte att ha kul på vägen”!

Lucas
Personlig Tränare

Jag som personlig tränare är pedagogisk och tydlig i mina instruktioner! Min expertis och erfarenhet ligger inom styrketräning med fokus på att stärka kroppen. Jag föredrar träning där du fokuserar på ett fåtal muskelgrupper för att optimera ditt utförande och höja din lägstanivå

Träning ska vara anpassad utifrån dina förutsättningar och vilka mål du sätter! Det finns inte alltid ett rätt eller fel i träning utan det handlar om mycket känsla. Att skapa en känsla handlar om erfarenhet och förståelse vilket kan låta väldigt långdraget men jag lovar att det är det inte. Erfarenhet och förståelse kan man skaffa på egen hand men med min hjälp kommer det gå fort. Jag förklarar hur en övning ska kännas och vad som är fokusområdet i just den övningen, det finns som sagt olika användningsområden. Se till att maximera din träning under den perioden du utför den, det kommer att vara till stor gynnsamhet!

Peo
Personlig Tränare

Min träningsfilosofi är att se allas olika behov och att träningen ska vara rolig och enkel.  Det tror jag nog de flesta håller med om. Har man kul ökar möjligheterna att nå målen. Tillsammans tittar vi på dina mål och jobbar på ett inspirerat sätt mot att nå dem. 
Jag är utbildad Personlig Lic. tränare genom Eleiko och har 15 års erfarenhet. 
Min styrka är min förmåga att se och möta alla människor på deras nivå.

Kursverksamhet

Elin
Barn & Ungdomsledare
Julia
Barn & Ungdomsledare
Saga
Barn & Ungdomsledare
Lova
Barn & Ungdomsledare
Tindra
Barn & Ungdomsledare
Jennifer
Barn & Ungdomsledare
Julia S
Mini Move
Annie
Mini Move