Gruppträning

På TK har vi välutbildade instruktörer som inspirerar dig att testa olika gruppträningspass. Vi har unika pass där instruktörerna själva har koreograferat passens upplägg samt val av musik, dessa pass är benämnda med ”By TK”. Instruktörerna hos oss gör allt för att inspirera och motivera, det i sin tur gör att du får en god träningseffekt.

STYRKA

Core Styrka/Rumpa Lår By TK
Bålstabiliserande pass med olika rörelse för att stärka mage och rygg, våra hållningsmuskler. Passet körs även med en styrkedel med redskap för specifika muskelgrupper.

Les Mills Bodypump™
Vi jobbar med uthållighetsstyrka och använder oss av skivstänger, olika vikter beroende på muskelgrupp samt om man är nybörjare eller mer erfaren utövare av passet.

Les Mills Core™
Här stabiliserar vi bålen på ett effektivt sätt under 30 minuter. Vi jobbar låt för låt med Exetubes (gummiband) samt viktplattor.

Funktionell Styrka & Puls By TK
Här använder vi stepbräda, viktplattor och den egen kroppsvikten. Passet är uppbyggt med övningar som anpassar och stärker vår kropp i vardagen. De fyra grundstenarna i programmet är Balans, Koordination, Kondition och Styrka. Denna högintensiva intervallträningsklass kombinerar atletiska aeroba rörelser med styrka och stabiliseringsövningar.

MÅLANPASSADE PASS

Starkare Senior By TK
Målgruppsanpassad träning både med egna kroppen samt gummiband som redskap. Funktionell träning, balans och rörlighet. Under varma årstiden kör vi ute.

KONDITION

Spinning
Här blandar vi distans- och intervallträning. Instruktören sätter sin prägel på passet när det gäller musik och upplägg. Vi använder Iqniter – Pulsbaserad spinning.

Spump By TK
Ett pass för dig som vill utmanas. Vi börjar med 35 minuters spinning för att sedan köra 4-5 låtar Bodypump.

Spin/Styrka By TK
Kombo pass där vi spinner i 25 min och avslutar med 25 min styrka där vi utmanar kroppens stora muskelgrupper.

Les Mills GRIT 30™ (för tillfället pausad)
Ett 30 minuters högintensivt pass som finns i 3 olika varianter; Strength, Cardio, Plyo. Fantastisk kul och effektiv träning.

Cross Mix By TK
Testa dina gränser, men utgå från din egen nivå. Traditionell Cross med utrymme för en mix och variation, enkel och effektiv stationsträning, med både kondition/muskelträning.

Tabata Challenge By TK
Bygger på intensiv intervallträning där man jobbar aktivt + max intensitet i 20 sek, därefter vila i 10 sek. Detta upprepas 8 ggr (ett block).

Just Dance By TK
Ett härligt dansant pass där olika dansstilar blandas för att höja pulsen och öka svetten. Passet är utan uppvärmning, vi kör koreografi och avslutar med stretch.

ViPR By TK
ViPR är ett funktionellt träningsredskap format som en cylinder med olika greppfunktioner. Passet innehåller puls, balans, styrka och koordination. Vi utför bekanta rörelser med benen och samtidigt rörelser med överkroppen där ViPR-röret träder fram.

Les Mills Bodyattack™
Ett sportinspirerat konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Denna högintensiva intervallträningsklass kombinerar atletiska aeroba rörelser med styrka och stabiliseringsövningar.

Les Mills Bodystep™
Ett fartfyllt och förkoreograferat konditionspass där man jobbar låt för låt på step-up brädor. Det förekommer även styrkelåtar där vikter används.

RÖRLIGHET

Les Mills Bodybalance™
Ett fantastiskt skönt yogabaserat stretchpass med fokus på andning, hållningsmuskulatur samt rörlighetsträning i ett lugnt och skönt tempo till härlig musik. Passet innehåller Tai Chi och Pilatesövningar och avslutas med underbar avslappning.

Yoga By TK
Ett schemalagt yogapass. Bas yoga med positioner och flöden. Vi går inte in på andningsteknik. För dig som vill utvecklas vidare i yogan hänvisar vi till våra fantastiska kurser.

BOKNINGSRUTINER
Avbokning ska se senast 2 timmar före passets start annars får du en bokningsspärr på ditt kort á 65:-. Avbokning av morgon/lunchpass samt helgpass kan ske fram till 30 minuter innan passets start, dock endast via telefon. Om det är kö till passet och du inte checkat in 10 minuter innan passet börjar släpps din plats till personen som är först i kö på plats.

OBS! Träningskortet skall dras vid varje träningstillfälle