Företag

På Träningskompaniet lyfter vi blicken och ser fram emot härligt träningshöst tillsammans med er och er personalstyrka.

Nedan presenterar vi några förslag som vi med glädje skulle hitta på tillsammans med er. Självklart skräddarsyr vi dessa efter just era önskemål. 

Egna pass
Kör ett (eller flera) pass med ert personalgäng. Ni väljer själva om ni vill köra passet i någon av våra lokaler, på grönområdet utanför vår anläggning eller om vi ska komma ut till er. Passet leds av någon eller några av våra instruktörer eller personliga tränare. Kanske en frukostträning innan arbetsdagen startar eller varför inte ett AfterWork-pass!? I priset ingår lokal, passledare och en fribiljett till valfri träning.

Personlig Träning
Den friskvårdssatsning som visat bäst resultat för företag är den individuella träningen. Vi har olika förslag på paket som vi självklart skräddarsyr efter önskemål.

Inspirationsdag
Ge dina medarbetare lite inspiration i samband med en föreläsning där lunch och/eller fika kan ordnas. Varför inte ta tillfället i akt och boka in en kostföreläsning med en dietist.

Aktiv konferens
Kombinera er konferens med ett träningspass eller en inspirerande föreläsning. En aktiv konferens skapar nya krafter i arbetsgruppen och ökar kreativiteten. Kontakta oss så strukturerar vi tillsammans med er ihop en konferens utifrån era önskemål.

Inspirationsträff
Människor blir både friskare, gladare och mer produktiva av att träna. Vi kommer gärna till er arbetsplats för en inspirationsträff. På träffen får ni information om träningens hälsoeffekter och om Träningskompaniet som förening.

För prisuppgifter och offert tveka inte att kontakta oss på TK!
Vi ser fram emot att höra från er!

KONTAKTPERSON