YINYOGA kurs med fantastiska yogaguide Ann-Ki! Kursen startar vecka 3 och pågår under 15 tillfällen, torsdagar kl 18:30-19:30.

YINYOGA är en mix av yoga, mindfulness och kinesisk medicin. Positionerna utför vi liggande eller sittande. Vi stannar länge i varje position och fokuserar på YIN-delarna i kroppen; bindväv, ligament, leder, skelett och våra inre organ. YINYOGA kan ge oss en ökad flexibilitet, rörlighet och cirkulation. Det är också en yogaform där vi tränar på att bara vara, att hitta fokus och vara närvarande i stunden.

YINYOGA är en yogaform som som vänder sig till alla. Passar dig som tränar då och då, som tränar mycket, inte tränar alls men vill komma igång… Passar också dig som vill hitta metoder att varva ner men även dig som behöver ny energi.Varmt välkommen med din bokning!