PERSONLIG TRÄNING

INSPIRATION, MOTIVATION OCH RESULTAT

En personlig tränare hjälper dig i din målsättning, motiverar dig till att prestera bättre och nå de resultat du vill ha. Det är en livslång investering i dig själv. Behöver du komma igång med din träning, vill du lära dig mer om skivstångsträning, behöver du gå ner i vikt eller vill du toppa formen? Oavsett mål så kan Träningskompaniets Personliga Tränare vägleda dig rätt

Samarbetet med en personlig tränare (PT) börjar oftast med en kostnadsfri konsultation. Detta för att ni ska funka kemimässigt ihop, du avgör om vi kan stå till din tjänst och din PT avgör om du har rimliga mål. Du får berätta om din träningsbakgrund och eventuella skador. Du och din PT går även igenom hur din livssituation ser ut, vilka möjligheter du har att träna, vilka resultat du vill uppnå eller vilka mål du vill sätta upp.

INFORMATION OM PERSONLIG TRÄNING

- Medtag handduk och vattenflaska
- Vi tränar inte om du har feber eller ont i halsen
- Ett PT-tillfälle håller på i 50 minuter om inget annat är bokat eller överenskommet
- Du behöver inte vara medlem på Träningskompaniet för att träna med våra personliga tränare, alla är välkomna
- Dina köpta tillfällen är personliga
- Köpta PT-tillfällen är giltiga i 12 månader
- Du har möjlighet att betala dina PT-tillfällen på AG (se gällande prislista)
- Avbokning av bokad PT skall ske senast 24 h innan utsatt tid. Vid försenad avbokning eller uteblivet besök debiteras kunden hela kostnaden enligt gällande prislista.
- Avboka till reception, via telefon (035 – 12 44 44), mejl (tk@traningskompaniet.com) eller direkt till din PT

PT-PAKET

Träningskompaniet har sammanställt tre personliga PT-paket för dig som vill böjra träna, komma vidare med träningen eller föra en livsstilsförändring. Du vill helt enkelt investera i dig själv. PT-paketen ger en överblick av vad PT-träning kan innebära, sätter tonen för innehållet och förenklar planeringen både för och dig och din PT.

Med ernom passion för träning och kost har Träningskompaniets Personliga Tränare hög kompetens och eftersträvar kvalité. Personlig träning ger dig säkrare och effektivare träning, ökad motivation och ger snabbare resultat

GET STARTED

För dig som komma igång med din träning. Gå igenom grunderna och vill inspireras att göra rätt.

Introduktion: Hälsodeklaration, funktionsanalys, målsättning, planering.

Personlig Träning: 4 PT-tillfällen á 50 minuter + 1 InBodymätning.

Pris: 2 625:-

Delbetalning: 3 ggr á 875:-

GET IN SHAPE

För dig som är igång, men vill framåt. Ny boost till att trimma kroppen. Kom i form.

Introduktion: Hälsodeklaration, funktionsanalys, målsättning, planering.

Personlig Träning: 10 PT-tillfällen á 50 minuter + 2 InBodymätningar

Pris: 6 250:-

Delbetalning: 3 ggr AG à 2 083:-, 6 ggr AG á 1 042:-

GO ALL IN

För dig som vill göra en livsstilsförändring och uppnå ditt livs form. Du vill gå "All In".

Introduktion: Hälsodeklaration, funktionsanalys, målsättning, planering.

Personlig Träning: 20 PT-tillfällen á 50 minuter + 2 Expresspass á 25 minuter + 5 InBodymätningar.

Pris: 12 650:-

Delbetalning: 3 ggr AG à 4 217:-, 6 ggr AG á 2 108:-

Kontakta oss enkelt nedan om du vill komma i kontakt med oss PT

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

MICKE

Mitt namn är Mikael Durenius och jag har arbetat som personlig tränare och fystränare under 17 års tid. Med mig som tränare får du min fullständiga närvaro och fokus, min långa erfarenhet samt fulla engagemang. Jag vill att du ska lyckas med dina mål.

Som personlig tränare förespråkar jag den fria rörelsen, jag använder mig mycket av skivstång, kettlebell och egna kroppen som redskap. Att se din utveckling ur ett helhetsperspektiv ser jag som en självklarhet.

Jag är utbildad på Högskolan i Halmstad och har en kandidatexamen i Idrottspedagogik med intriktning folkhälsovetenskap samt idrottspsykologi. Jag ingår även i Eleikos lärarteam där jag bl.a. undervisar på PT-utbildningen - Lic. Eleiko Personal Trainer - och har examinerat mer än 200 personliga tränare.

Våga satsa på dig själv och investera i din hälsa. Jag hjälper dig att komma igång eller ta dig vidare i din träning. Du kommer inte ångra dig. Ring och boka in ett första möte med mig idag

PEO

Mitt namn är PeO och jag har jobbat på Träningskompaniet som PT sedan hösten 2006. Jag är utbildad idrottspedagog, personlig tränare och kostrådgivare. Det bästa med mitt jobb är att få jobba både med människor och träning.

Min tanke med träning, kost och hälsa är att det ska vara roligt, enkelt och utmanande. Vi kommer hitta din nivå tillsammans och skapa klara målsättningar som vi ska jobba med att uppnå. Vi tittar på hur ditt liv ser ut idag, hur mycket tid du har och vad som krävs för att nå dina mål.

Är du villig att göra jobbet så kommer jag stå bakom dig hela vägen till målet. Hör av dig så sätter vi igång!

VICTOR

Tjena, Viktor Ljung här! Ny Personlig Tränare här på TK. Jag har varit aktiv fotbollsspelare på heltid sen 2009 och varit i bland annat HBK och HIF, just nu håller jag till i IFK Värnamo. Jag gillar träning i alla former och älskar att pröva nya träningsmetoder. Att bli Personlig Tränare är något jag har velat en längre tid då jag gärna delar med mig utav mina kunskaper om träning och framförallt att få uppleva glädjen hos någon annan när de gör framsteg och når sina mål

ANTON

Jobbat på TK sedan januari 2020. Utbildat PT genom Eleiko här i Halmstad. Jobbar till vardags med träning och utbildning i olika former inom Försvarsmakten. Min träningsfilosofi utgår ifrån kroppen som helhet, där fokus är att bygga från grunden. Detta för att sedan uppnå det där specifika träningsmålet du har För mig betyder träning att utmana sig själv, upptäcka sin egen potential och klara av det där träningsmålet du alltid haft. Vill du uppnå dina mål eller få inspiration med din träning så finns jag här för dig.


Glöm inte att ha kul på vägen!


Direktnummer: 0739-415577