Det känns så bra att kunna meddela att Länsstyrelsen har godkänt TRÄNINGSKOMPANIET i arbetet med att trygga träningsanläggningen efter rådande pandemilag. Utan anmärkning och med ”guldstjärna” för ett gediget och väl utarbetat system för att skapa en så trygg träningsverksamhet som möjligt för medlemmarna! Vi fortsätter nu med samma säkerhet, flexibilitet & noggrannhet! 

Stort tack till personal, instruktörer och medlemmar som bär TK framåt. Nu tar vi sikte på en ljusare och energifylld tränings vår TILLSAMMANS

Träningskompaniet och Covid-19

Vi står nu för vår absolut största utmaning någonsin, och vill börja med att säga STORT-tack för att ni väljer TK. Vi kommer här att hålla er uppdaterade med information kring situationen och vad vi vidtar för åtgärder för att bibehålla en trygg och säker träningsmiljö för er. Vi gör kontinuerliga anpassningar, stärker och stramar åt rutiner och skapar tillsammans med våra medlemmar en så trygg träningsmiljö som möjligt.

Återigen påminner vi om att det är av absolut största vikt att alla följer de råd om avstånd, hygien och renlighet som gäller. Vid minsta uppvisande av symptom stannar man hemma. 100% frisk träning gäller!