VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE CORONAVIRUSET (COVID-19)

Vi står nu för vår absolut största utmaning någonsin, och vill börja med att säga STORT-tack för att ni väljer TK. Vi kommer här att hålla er uppdaterade med information kring situationen och vad vi vidtar för återgärde för att bibehålla en trygg och säker träningsmiljö för er.

Det är viktigt för oss på Träningskompaniet att du som medlem, instruktör och personal ska känna dig trygg att besöka TK. Här kan du läsa om våra aktuella åtgärder. Vi följer noga utvecklingen och förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer. Vi håller oss uppdaterade och är redo att sätta in nödvändiga åtgärder om situationen förändras. Vi har ökade rengöringsinsatser på gymmen och betonar vikten av god handhygien och att man både som medlem och personal ska hålla sig hemma om man inte är fullt frisk är jätteviktigt.

VAD GÖR VI PÅ TRÄNINGSKOMPANIET?

Det är viktigt för oss på Träningskompaniet att du som medlem, instruktör och personal ska känna dig trygg att besöka TK. Det här är våra aktuella åtgärder.

1. VI SER ÖVER VÅRA STÄDRUTINER

Vi har ökat städfrekvensen för att säkra att du har en ren miljö att träna i, både i omklädningsrum och bland redskap och maskiner. Vi kommer att vara extra noggranna med att rengöra dörrhandtag, kranar och andra ytor som ofta kommer i kontakt med händer. Efter alla avslutade pass torkar var och en av sina redskap.

2. GRUPPTRÄNINGEN PÅVERKAS

Lördagen 21 mars öppnade vi upp våra pass tillsvidare. Vi begränsar antal platser på våra samtliga klasser i linje med riskbedömningen från Folkhälsomyndigheten. Pass kan komma att ställas in med kortare varsel än vanligt. En instruktör som känner sig sjuk kommer inte att leda sitt pass, det kan leda till att vissa pass behöver ställas in. På hemsidan eller appen kan du hålla koll på vilka pass som ställs in.

Redskapen som används på våra pass ska rengöras noggrant efter varje pass med instruktion av oss instruktörer!

Våra seniorpass körs utomhus med riskavstånd.

Vid genomförande av Cross mix ska deltagare i största mån jobba med egna kroppen och så få redskap som möjligt ska användas. Redskapen som används rengöras noggrant efter användning.

3. UTOMHUSTRÄNINGEN ÄR I FULL GÅNG VILKET ÄR HÄRLIGT

Vi utökar utbudet utanför gymmen och kommer därför att tidigarelägga och bredda utbudet av vår utomhusträning.